Bergen - Safsaf : Infomøte på SV-fakultetet, lille auditorium, onsdag 30. august. kl. 20. Det blir rapporter fra Palestina (Vestbredden) og Libanon!

 

Bergensstudent, om 1/2 års studier på Vestbredden

 

Magne Hagesæter har studert 1/2 år ved Bir Zeit-universitetet ved Ramallah, og bodd i A'Ram, en palestinsk bydel i Jerusalem som er murt ute av byen.

 

Hvordan er det å studere når du hver dag må forholde deg til okkupasjonens stadige og vilkårlige hindringer for dagliglivet? Hva skjer i Palestina etter at Hamas vant valget og Vesten og Israel innførte blokaden?

 

"Jentene fra Libanon" forteller

 

De fleste har vel lest i avisene i sommer om de 4 solidaritetsarbeiderne fra Palestinakomiteen som ble overrasket av krigen, mens de var i Rashidiyeh. De rakk akkurat å feire Gunhilds bryllup med palestinske Bassel, før krigen startet. Nå er de her, og har noe å fortelle! Både om opplevelsene sine, og noe om situasjonen i Sør-Libanon og for palestinerne der.

 

(Vi regner med at Gunhild og Bassel også kommer!)

 

Plakat/løpeseddel kan lastes ned her: http://www.palestinakomiteen.no/lokallag/images/stories//lopisinfomoete.pdf
Ta med noen du kjenner!
Vel møtt!

"Jentene fra Libanon og Palestina" fortelle

Bergen - Safsaf : Infomøte på SV-fakultetet, lille auditorium, onsdag 30. august. kl. 20. Det blir rapporter fra Palestina (Vestbredden) og Libanon!... les mer
 

Med Vennlig hilsen
Den Palestinske Foreningen i Bergen
Tel: 95050231

www.safsaf.org