Invitasjon til Internasjonal VAD-festivalen 2006

 

Vi vil med dette invitere Dere til VAD-festivalen 2006 for vår markering av Verdens Aidsdag, søndag 3. desember 06 kl. 15.00 – 23.00 i Betong i Chateau Neuf, Slemdalsveien 7. Det er  sjette gang på rad VAD- festivalen arrangeres av Internasjonal helse-og sosialgruppe.

 

 

اوسلو -الصفصاف : تشارك الجالية الفلسطينية في النرويج يوم الأحد الموافق الثالث من ديسمبر القادم في مهرجان " فاد " الذي يقام في جامعة اوسلو من الساعة الثالثة بعد الظهر حتى الحادية عشر ليلاً. سوف يكون هناك مكان مخصص للجالية ضمن أعمال المهرجان الذي يقام في يوم الإيدز العالمي وذلك لمكافحة المرض والتعريف بمخاطره. ستقوم الجالية ضمن المهرجان بالتعريف بالقضية الفلسطينية وخطورة ما يجري من مذابح ومجازر بحق الشعب الفلسطيني.  

 

Vi har sendt forespørsel til arbeids- og sosialminister Bjarne Håkon Hansen om å være vår hovedgjest og åpne årets festivalen. Bangragruppen B21 fra England er altså den mest internasjonalt kjente gruppen som deltar på festivalen. Vi vil samtidig benytte anledningen til å invitere deg og deres organisasjon/institusjon om å være tilstede ved åpningen sammen med vår hovedgjest. Det ville glede oss om du/dere kunne tenke å holde en innslag/appell om årets tema som er 25 år med hiv og aids. I år har vi fokus på psykisk helse og rus.

 

Målet med festivalen er å nå ut til ungdom med minoritetsbakgrunn og deres familier med informasjon om forebygging av HIV og Aids. IHSG er en organisasjon som arbeider med å forene kultur og helseinformasjon i målgruppen.

 

Næringslivet, kunsthåndverkere og organisasjoner med bakgrunn fra Sør-Asia, Midt- Østen, Afrika, Latin- Amerika og Norge vil stille ut produkter og tjenester på forskjellige stands og utstillinger.

Konsert med profesjonelle musikere fra alle verdenshjørner, moteshow, skuespill om tema, danseshow og DJ kombinert med live show. Premieutdeling til festivalkomiteen og andre bidragsytere. Underholdning for alle aldersgrupper. Publikum får mulighet til å kose seg med eksotiske matretter som selges på stedet.

 

Nærmere program sender vi når alt er på plass.Vi håper på et positivt svar fra deg!

 

Med vennlig hilsen

IHSG

Tayyab M. Choudri                                        

Martin Toft

Festivalleder                                                   

PR-ansvarlig

www.safsaf.org